Yentle Hoven

 

Dag! Mijn naam is Yentle Hoven. Ik studeer Recht & Management aan de Radboud Universiteit. Als vice-commissaris secretarieel bewaak ik samen met het commissariaat de continuïteit achter de organisatie van dit prachtige evenement. Daarnaast zet ik mij in voor het magazine, de plenaire sessie en de banenmarkt.

Het juridische bedrijfsleven verlangt van de rechtenstudent dat hij zich goed voorbereid op zijn toekomst. Onze Juridische Bedrijvendag is de uitgelezen gelegenheid om mooie stappen in de juiste richting te zetten. De commissie regelt deze dag tot in de puntjes, terwijl jij de grote lijnen van jouw carrière uitstippelt. Het brede scala aan bedrijven biedt je de mogelijkheid om te achterhalen wat bij jou past. Twijfel je of de JBN iets voor jou is óf weet je niet welke partner aansluit op jouw wensen? Aarzel dan niet om bij mij aan de bel te trekken. Ik denk graag met je mee. 

Jouw studententijd is zonder twijfel een periode van vallen en opstaan, maar laat de JBN vooral in het teken staan van opvallen en staan voor jouw persoonlijkheid, groei en kwaliteiten. De koffie loopt, nu jij nog! Tot vrijdag 28 oktober in Van der Valk Nijmegen-Lent.

 

Yentle website