Werken bij Van Veen Advocaten houdt in: een functie bij een toegankelijk kantoor. Je hebt een eigen werkkamer, maar je mag de deur gerust openlaten. Onze advocaten zullen namelijk geregeld bij je naar binnen lopen. Of het nu is voor een uitdagende opdracht of voor een gezellig praatje. Hiërarchisch denken past ons niet.

Werken bij Van Veen Advocaten betekent ook: de vrijheid krijgen en nemen om te ontwikkelen en te groeien. Je scherpen aan collega-advocaten die niet stilzitten, maar vlucht geven aan hun kennis en hun zaken en daarmee aan hun praktijk. Het betekent: blijven zoeken naar mogelijkheden, omdat in elke zaak iets te winnen is.

Full-service
Ons kantoor is gevestigd in Ede. Met zeventien advocaten, achttien secretaresses en ander ondersteunend personeel zijn wij zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen, als kleinere ondernemingen en particulieren van dienst. Met kennis op bijna alle rechtsgebieden en advocaten pur sang dienen wij het belang van onze cliënten.

Leer en proef de sfeer
Wij zijn gedurende het hele jaar op zoek naar ambitieuze student-stagiaires. Door in de praktijk mee te draaien, kom je met alle facetten van het vak in aanraking en ontmoet je het team. Natuurlijk ben je tijdens de stageperiode ook welkom bij onze vakgerichte en sociale activiteiten, zoals incompany cursussen en het kantooruitje.

Ben jij Van Veen?
Als je het antwoord op die vraag wil ontdekken, nodigen wij je graag uit voor de Van Veen Lunch of voor de intensievere Van Veen Masterclass. Natuurlijk mag je ook direct solliciteren. Kijk voor meer informatie over ons kantoor, de student-stages, de activiteiten en de openstaande vacatures op werkenbijvanveen.com. Wij zijn benieuwd naar jou!

Van Veen

Nog steeds nieuwsgierig?