Advocaten voor ondernemers

Deftige juristen met dure praatjes? Niet bij Poelmann van den Broek. Wij zijn de stoere strijders onder de advocaten, al ruim 40 jaar. Onze klanten zijn hoofdzakelijk ondernemers. Wij kennen hun branches, weten waar de kansen en bedreigingen liggen en steken graag onze nek uit om resultaten te behalen. Verdedigend als het moet, aanvallend als het kan. Maar altijd strijdend met hart en ziel. En valt er meer te halen door de grenzen op te zoeken? Dan gaan we daarvoor. Zeker wanneer de klant er beter van wordt.

 

Het betere teamwork

Poelmann van den Broek is een open en informeel advocatenkantoor. Wij lopen vaak bij elkaar binnen en werken in teams samen waarin we de expertise van meerdere servicegebieden bundelen. Zo kunnen we veel van elkaar leren en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij ons gaat werk en plezier hand in hand. We zijn ons er continu bewust van voor wie we dit doen: onze klanten.

Samen vormen we een mooie mix van jong en ervaren. Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn. We streven ernaar om collega’s te laten uitblinken door hen te stimuleren aan de slag te gaan met dingen waar ze goed in zijn, maar ook met dingen die ze leuk vinden om te doen. Deelname aan sportieve en sociale activiteiten, zowel binnen als buiten kantoor, wordt van harte aangemoedigd. Want samen actief zijn werkt beter.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd nieuw talent. Bezoek pvdb.nl/werken-bij-pvdb om alle vacatures en onze kantoorbrede studentstage te bekijken.

 

Bij Poelmann van den Broek werken

  • Advocaten

 

Rechts/servicegebieden

  • Bouw
  • Huur en onroerend goed
  • Omgeving en overheid
  • Ondernemen
  • Arbeid
  • Onderwijs
  • ICT, intellectuele eigendom en privacy

 

 

Contact

Poelmann van den Broek
Sint Canisiussingel 19-F
6511 TE Nijmegen
T: +31 (0)24 381 08 10
E: hr@pvdb.nl
W: pvdb.nl/werken-bij-pvdb

Poelman van den Broek

Nog steeds nieuwsgierig?