Wanneer je aan het begin van je carrière staat, wil je graag weten welk kantoor het beste bij je ambitie- en ontwikkelingsniveau past. Ieder kantoor is anders, ook Lexence. Onze advocaten en notarissen zijn specialisten, scherpe denkers die concrete adviezen geven. Bij Lexence geen dikke dossiers, maar strakke deals. Wij zoeken ondernemende juristen die klaar zijn, voor het echte werk. Ben jij er klaar voor? 

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor en biedt hoogwaardige oplossingsgerichte juridische  ondersteuning, op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht. Binnen deze twee specialisaties vallen  onder meer transacties, notariaat, arbeidsrecht, procesrecht, projectontwikkeling, bouwrecht, huurrecht  en omgevingsrecht. De ruim 160 professionals van Lexence werken in bevlogen teams geleid door  betrokken partners.  

Direct eigen verantwoordelijkheden voor startende juristen, dat vindt Lexence belangrijk. Dit betekent  meewerken aan projecten zoals binnenstedelijke herinrichtingsobjecten of het oplossen van ingewikkelde disputen tussen verhuurders en huurders. De work-life balance nemen we heel serieus. We werken hard  en leveren kwaliteit, maar vrije tijd is vrije tijd. Het echte werk gaat daarom voor ons niet alleen om  werken, we vinden het ook belangrijk dat onze juristen buiten kantoor het beste uit zichzelf halen en we stimuleren dat dan ook volop.  

Bij Lexence zijn de carrièrepaden helder. Je kunt partner worden wanneer je de ambitie hebt en beschikt over de noodzakelijke kennis en ervaring én hebt bewezen daarnaast een goed ondernemer te zijn. De  partners en medewerkers van Lexence begeleiden je en voorzien je van hun ervaring naast de diverse opleidingen die je door de jaren heen zult gaan volgen. Zo kent Lexence een eigen opleidingsprogramma dat gericht is op vaardigheden: de Lexence Kennisladder. Enthousiast? Dan nodigen we je graag uit op onze website www.werkenbijlexence.com.

 

Bij Lexence werken

  • Advocaten
  • Notarissen

Rechtsgebieden

  • Ondernemingsrecht
  • Vastgoedrecht
  • Staats- en bestuursrecht

Contact

Lexence
www.lexence.com

Vestiging Amsterdam
Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam
T: +31 (0)20 5736 736
E: info@lexence.com

Nynke Wolters
Recruiter
T: +31 (0)20 5736 736
E: recruitment@lexence.com

 

Lexence

Nog steeds nieuwsgierig?