Wanneer je aan het begin van je carrière staat, wil je graag weten welk kantoor het beste bij je ambitie- en ontwikkelingsniveau past. Ieder kantoor is anders, ook Lexence. Onze advocaten en notarissen zijn specialisten, scherpe denkers die concrete adviezen geven. Bij Lexence geen dikke dossiers, maar strakke deals. Wij zoeken ondernemende juristen die klaar zijn, voor het echte werk. Ben jij er klaar voor? 

Betrokkenheid zit in ons DNA.

Met 170 kantoorgenoten voeren we een brede advocaten- en notarispraktijk op tien specifieke rechtsgebieden. Onze pragmatische juridische teams werken naadloos samen om onze klanten te voorzien van grondige analyses, scherpe antwoorden en werkbare oplossingen. De teams zijn klein, variërend tussen de 3 en 7 personen, en worden begeleid door betrokken partners die je voorzien van hun ervaring. Direct eigen verantwoordelijkheden voor startende juristen en betrokkenheid bij een zaak vanaf het eerste moment; dat vindt Lexence belangrijk.

Ook na kantoortijd brengen collega’s graag tijd met elkaar door op sportief of sociaal gebied. We doen o.a. mee aan bedrijfshockey, organiseren wekelijkse bootcampsessies en hebben iedere vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar.

 

Carrière

Wanneer je kiest voor een carrière binnen Lexence, kies je ervoor om uit te blinken in datgene waar je goed in bent. Bij Lexence hebben we bijvoorbeeld geen sectiewissel.

De ontwikkeling van onze kantoorgenoten vinden wij belangrijk. Om deze reden bieden wij ook een intern opleidings-programma aan dat bestaat uit trainingen op het gebied van o.a. communicatie, MBTI, commerciële- en taaltrainingen.

 

Wij zijn Lexence. Persoonlijk en to the point.

Onze manier van werken, moet bij je passen. We geloven in een steile leercurve, iets waar zowel jijzelf als Lexence aan bijdraagt. Werken bij Lexence is kiezen voor werken met interessante klanten die op hun vakgebied tot de top behoren. Kiezen voor betrokkenheid en toewijding, voor handen uit de mouwen steken en een no-nonsense mentaliteit.

Bij Lexence werken

  • Advocaten
  • Notarissen

Rechtsgebieden

  • Ondernemingsrecht
  • Vastgoedrecht
  • Staats- en bestuursrecht

Contact

Lexence
www.lexence.com

Vestiging Amsterdam
Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam
T: +31 (0)20 5736 736
E: info@lexence.com

Lokke Boomsma
Recruiter
T: +31 (0)20 573 6893
E: recruitment@lexence.com

 

 

 

 

Ontmoet bij:

  • De plenaire sessie
  • De banenmarkt
  • Workshopronde 1
  • De borrel
  • Het recruitmentdiner

Nog steeds nieuwsgierig?