Legal Valley is een samenwerkingsverband van juridische partners in Gelderland, zoals de rechtbank, het gerechtshof, het OM, de orde van advocaten, de Radboud Universiteit, de HAN, een tiental advocatenkantoren, de provincie Gelderland, de gemeenten Arnhem, Nijmegen en Zutphen en ondernemersverenigingen VNO-NCW en OKA.

Legal Valley organiseert jaarlijks een congres en diverse kenniscafés. De kenniscafé’s zijn gewoonlijk bij één van de partners in huis. Er vindt dan een presentatie en gesprek plaats over wat de betreffende partner bezighoudt. Het congres en de kenniscafé’s zijn ideaal om mensen van de verschillende juridische organisaties in Gelderland te leren kennen en je verder te oriënteren op je studierichting en je loopbaan na je studie. De contacten maken het ook gemakkelijker om opleidings- en stageplaatsen te vinden of een keer een kijkje te nemen bij één van de partners. Ook staan er op de site van Legal Valley vacatures van de partners. Met de bijeenkomsten draagt Legal Valley bij aan de verspreiding van de juridische kennis in de regio en biedt zij een uitgelezen kans om je netwerk uit te breiden. Spreekt dit alles je aan? Neem dan snel een kijkje op onze website legalvalleynederland.nl.

Op de Juridische Bedrijvendag Nijmegen zal een stand staan van Legal Valley en zullen de rechtbank Gelderland en het OM in een deelsessie vertellen over hun werkzaamheden en wat daarbij komt kijken.

Contact

Legal Valley
www.legalvalleynederland.nl

Locatie Arnhem
Postbus 9090
6800 GX Arnhem
T: +31(0)652802009 / +31(0)652801797
E: info@legalvalleynederland.nl

 

Legal Valley

Nog steeds nieuwsgierig?