Jorgen Blom

 

Hi! Mijn naam is Jorgen Blom en ik volg de bachelor European Law School. Als vice-commissaris financieel bewaak ik de financiële lijn van ons geweldige evenement. Daarnaast houd ik me vooral bezig met de acquisitie, de banenmarkt, de promotie, onze socials en de crew.

Ga ondernemen om te ontdekken wat je leuk vindt. Dit advies is me bijgebleven tijdens de JBN 2021, destijds als JBN-crewlid. Namens de Juridische Bedrijvendag Nijmegen kunnen wij rechtenstudenten de kans bieden om hun carrièremogelijkheden te verkennen tijdens én na de studie. Het mogelijk maken van die zelfontplooiing gaat mij dan ook aan het hart.

Als één van de grootste juridisch recruitmentevenementen van Nederland, biedt de JBN jou de uitgelezen kans om in contact te komen met een divers scala aan deelnemende bedrijven uit het juridisch bedrijfsleven. Deze editie zal het accent liggen op diversiteit, ten gunste van jouw oriëntatie op de toekomst. 

Graag geef ik het advies dat aan mij is gegeven door aan jou: kom naar de Juridische Bedrijvendag Nijmegen in Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent op 28 oktober 2022, om te ontdekken welke toekomstperspectieven bij jou passen!