Evenement
& Locatie

De Juridische Bedrijvendag Nijmegen vindt plaats op 28 oktober 2022 in het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Op deze dag kan jij je oriënteren op de arbeidsmarkt en contact leggen met verschillende bedrijven. Lees hier alles over het programma van de dag. 

Direct naar:

  Dagprogramma

  08:00
  Vertrek bussen

  Vanaf Centraal Station Nijmegen is er kosteloos vervoer naar het Van der Valk hotel geregeld. Omstreeks 8:00 uur vertrekken de bussen. 

  08:00
  08:45
  Ontvangst

  Om de dag goed te beginnen is er bij aankomst gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

  08:45
  10:30
  Plenaire bijeenkomst

  Onder leiding van een inspirerende spreker wordt de Juridische Bedrijvendag 2022 geopend met een plenair gedeelte. Hier vindt een interactieve sessie plaats en presenteren onze hoofdsponsor en stersponsoren zichzelf.

  10:30
  12:00
  Banenmarkt

  Op de banenmarkt zijn alle deelnemende bedrijven te vinden. Er is hier gelegenheid om contact te leggen en te kijken welk bedrijf bij jou past.

  12:00
  13:00
  Workshopronde 1 | JBN-Coffeebreak

  Per ronde verzorgt een aantal bedrijven een workshop. Bij aanmelding van de Juridische Bedrijvendag kun je per workshopronde jouw voorkeur aangeven. Dit is een goede manier om een bedrijf nog beter te leren kennen. Ook bieden wij tijdens de workshops de JBN-Coffeebreak aan. Voor enkelen is er de mogelijkheid om in huiskamersferen een kopje koffie te drinken en de deelnemende kantoren beter te leren kennen.

  13:00
  14:30
  Lunch

  Na deze ochtend is er tijd voor de lunch.

  14:30
  15:30
  Workshopronde 2 | JBN-Coffeebreak
  15:45
  16:45
  Workshopronde 3 | JBN-Coffeebreak
  16:45
  17:45
  Borrel

  Alvorens een selecte groep studenten afreist naar de dinerlocatie wordt de dag afgesloten met een borrel. Een mooi moment om nog even na te praten of toch nog even in gesprek te gaan met het bedrijf waar jouw interesse ligt.

  Recruitmentdiner

  Het recruitmentdiner is de afsluiter voor de Juridische Bedrijvendag 2022. Onder het genot van een driegangendiner heb je de mogelijkheid om de deelnemende bedrijven nog beter te leren kennen. 

  De groep die mag deelnemen aan het diner is kleiner dan de groep die deelneemt aan de dag, daarom wordt er op basis van jouw cv een selectie gemaakt. De tafelindeling wordt aan de hand van voorkeuren van de studenten en de geselecteerde cv’s gemaakt. Door middel van een roulatiesysteem zal tweemaal van tafel worden gewisseld. Op deze manier kun je met drie verschillende kantoren nader kennismaken.

  Na het dagprogramma zullen er omstreeks 17:45 uur twee bussen naar Fort Lent vertrekken. Om 19:00 uur zullen wij starten met dineren. Aan het einde van het diner vertrekken de bussen tussen 22:00 uur en 22:30 uur richting Station Nijmegen.

  Locaties

  Locatie dag

  Van der Valk Hotel
  Nijmegen-Lent
  Hertog Eduardplein 4
  6663 AN Nijmegen

  Locatie diner

  Fort Lent
  Nijmegen-Lent
  Bemmelsedijk 4
  6663 KZ Nijmegen

   

  Voor de deelnemers van het diner is er gratis busvervoer geregeld om van het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent naar de dinerlocatie te reizen. Deze bus zal de deelnemers na afloop van het diner ook weer naar Station Nijmegen Centraal brengen.

  De JBN 2022 meemaken?

  /