Cas Roppe

 

Beste lezer, mijn naam is Cas Roppe en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment zit ik in de afrondende fase van de bachelor Nederlands recht en ben ik van plan om in september te starten aan de master ondernemingsrecht. Als commissielid van de JBN van dit jaar zet ik mij met name in voor het magazine, het diner, de plenaire sessie en de promotie. 

 

De JBN wordt vanaf dit jaar op jaarlijkse basis georganiseerd, reden te meer dat wij nu al druk bezig zijn met de editie van dit jaar. Zoals jij als lezer waarschijnlijk al weet is de JBN een uitstekende gelegenheid om je te oriënteren op de verschillende banen in het juridische werkveld. Dit jaar zijn er niet alleen advocatenkantoren die deelnemen, maar hebben wij ervoor gekozen het aanbod iets breder te trekken. Zo zijn er dit jaar bijvoorbeeld ook fiscale bedrijven en verzekeraars vertegenwoordigd. Dit met het doel om jou als rechtenstudent een representatiever beeld te geven van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

 

Dus, wil jij je goed oriënteren omtrent de mogelijkheden na je studie of gewoonweg een leuke dag beleven? Als eerstejaars-, tweedejaars- of masterstudent? Voor niemand is de JBN een brug te ver: de JBN van 28 oktober 2022 bij Van der Valk Nijmegen-Lent is zeker wat voor jou!

 

Cas website