Anouk Lanting

 

Hi! Mijn naam is Anouk Lanting en momenteel volg ik de master Burgerlijk Recht. Dit jaar vervul ik de rol van commissaris. Als commissaris bewaak ik onder andere het overzicht, zie ik er op toe dat ieder zijn taken vervult en zorg ik ervoor dat de samenwerking tussen de commissieleden prettig verloopt. Verder houd ik mij vooral bezig met de acquisitie, de Coffee Break van de JBN en onderhoud ik het contact met het Van der Valk hotel Nijmegen-Lent. 

De JBN biedt juridisch talent de mogelijkheid om zichzelf klaar te stomen voor de arbeidsmarkt, in welk stadium van je studie je je ook bevindt. De JBN biedt daarom elk wat wils: misschien heb je al duidelijk voor ogen waar jij op jouw routekaart terecht wilt komen, misschien ben je pas net begonnen met je te oriënteren. Het maakt niet uit waar jij op dit moment op jouw routekaart staat, het is en blijft altijd belangrijk om kritisch naar jezelf te kijken. Waar liggen jouw kwaliteiten? Welke rechtsgebieden interesseren je? Waar word jij gelukkig van? Hoe wil jij jouw brug naar de toekomst slaan?

Deelname aan een van onze workshops, de Coffee Break of het recruitmentdiner kunnen je helpen bij het beantwoorden van deze vragen en wellicht houd je daar wel warme contacten, een stage of een werkstudentschap aan over. Ik hoop van harte dat ik je heb kunnen enthousiasmeren over deelname aan de JBN en ik hoop je dan ook op 5 november 2021 in het Van der Valk hotel Nijmegen-Lent te mogen begroeten. Graag tot dan!